LEAN - slimmer en leuker werken

Lean is gericht is op efficiŽnter werken. Bij Lean staat de patiŽnt centraal en wordt verspilling zoveel mogelijk geŽlimineerd. Lean helpt u om de organisatie weer gezond te maken en ook gezond te houden. Iedereen in het team werkt daar aan mee.

Hoe helpen wij jullie?
  • Wij verzorgen een trainingsavond voor het gehele team, zodat iedereen de kernwaarden van lean leert.
  • Samen kijken we naar de processen in uw praktijk en leren jullie daarbij de verschillende vormen van verspilling te herkennen. 
  • Begeleiding gebeurt op een praktische manier - via mail/skype/telefoon
Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

Introductie LEAN
Tijdens deze introductie wordt u en uw team meegenomen in de gedachten gang van Lean en maakt u kennis met een aantal gereedschappen. Daarnaast zal een interactief spel u laten ervaren wat de essentie is van Lean. Na deze introductie heeft u een goed beeld wat LEAN kan betekenen in uw praktijk.Wilt u meer weten over de introductie LEAN? Neem contact met ons op.


Het PQ+ Lean traject
Het traject bestaat uit een PQ+ scan van uw praktijk. Daarnaast zijn er een aantal begeleidingssessies voor het projectteam en al uw medewerkers om Lean te implementeren.


Wilt u een voorstel op maat of een vrijblijvend oriŽnterend gesprek? Dan bieden wij u dit graag aan. Neem hiervoor contact met ons op!